loading...

چربی گیر پلی اتیلن فاضلاب رستوران

بازدید : 26
سه شنبه 29 فروردين 1402 زمان : 17:40

چربی گیر پلی اتیلن چه کاری انجام می دهند؟

تأسیسات بزرگ مانند مدارس، کافه تریاها، و رستوران ها ضایعات جامدات غذایی، به ویژه روغن و گریس را در اغلب موارد و در مقادیر بیشتر تولید می کنند. اگر مواد جامد مواد غذایی کنترل نشوند ممکن است در لوله های فاضلاب جمع شوند که منجر به مشکلاتی در سیستم فاضلاب می شود مانند:

بوهای نامطلوب

مسدود شدن لوله های فاضلاب و فاضلاب

نرخ جریان فاضلاب محدود

نصب تجهیزات تخصصی برای جلوگیری از بروز این مشکلات مهم است. ماده مورد بحث به عنوان یک چربی گیر پلی اتیلن شناخته می شود که گاهی اوقات به عنوان یک چربیگیر شناخته می شود.

شرکت ‌های بزرگ اغلب ملزم به قرار دادن چربی ‌گیر پلی اتیلن (که به عنوان چربیگیر نیز شناخته می‌ شوند) توسط بازرسان بهداشت در اموال خود قرار می‌گیرند.

به عنوان یک چربی ‌گیر پلی اتیلن چه عملکردی دارد؟

یک چربی گیر یا چربی گیر پلی اتیلن به ساده ترین عبارت با سرد کردن آب گرم یا داغ چرب کار می کند. یک چربی ‌گیر پلی اتیلن از آب برای جداسازی لایه های مختلف زباله پس از سرد شدن چربی، گریس و روغن (FOG) استفاده می کند.

آب سرد شده - منهای FOG - همچنان به سمت سیستم فاضلاب جریان می یابد در حالی که FOG که چگالی کمتری دارند و در سطح مخازن شناور هستند حذف می شوند.

چربیگیر پلی اتیلن سپس FOG را که روی سطح آب شناور می شوند، بگیرید. چربی گیر باید زمانی که سطح لجن به 25 درصد سطح مخزن رسید تخلیه شود تا استفاده از آن موفقیت آمیز باشد.

گرانش و زمان به شدت توسط تله های گرانشی یا غیرفعال بزرگتر برای جداسازی مه متکی هستند. با طولانی‌تر کردن زمان نگه ‌داری این چربی گیر غیرفعال ، لوله ‌های ایستاده، گیج‌ کننده‌ های داخلی و اندازه ‌های مخزن بالاتر، گرانش را قادر می‌ سازد تا جادویی خود را انجام دهد. در دوره های منظم، باید به دنبال کمک حرفه ای باشید.

یک جایگزین باید یک چربی گیر پلی اتیلن برای مدل های کوچکتر داخلی باشد. بافل های داخلی در تله های به کار رفته در رهگیر کانال گردش را گسترش می دهند و سرعت جریان را افزایش می دهند و به جداسازی فضا و زمان بیشتری می دهند.

فاضلاب ورودی به چربی گیر پلی اتیلن باید با مکانیسم‌ های کنترلی مدیریت شود که در این مرحله امکان اختلاط هوا را به منظور به حداکثر رساندن جداسازی FOG از پساب ‌ها فراهم می‌کند.

چه فرکانسی برای پمپاژ چربی گیر توصیه می شود؟

یک لایه ضخیم آب برای کارکرد صحیح گیره های چربی و گیرنده های چربی لازم است. برای انجام این کار توصیه می شود به محض اینکه لایه های چربی و مواد غذایی 25 درصد از حجم تله را اشغال کردند، چربی گیر پلی اتیلن را تخلیه کنید.

روش های تمیز کردن چربی گیر

اگر می‌خواهید مقدار FOG را کاهش دهید، باید از روش ‌های تمیز کردن چربی گیر پلی اتیلن صدا پیروی کنید. قبل از شستشو، ظروف باید خراشیده شوند. در نتیجه غذا و چربی کمتری (FOG) وارد فاضلاب می شود. در صورتی که مایعات پرچرب و روغن سرخ کن ها از زهکش ها خارج شوند، حتی زمانی که با آب مخلوط شوند، استفاده از بازیافت چربی افزایش می یابد.

چربی گیر فست فود

چه نوع غذایی

زباله ها هر چه چربی بیشتری در آن وجود داشته باشد باید بیشتر هل داده شوند. فرکانس بالاتر با ضایعات به شکل فراستینگ، سس، گوشت، سس سالاد، و روغن کره مشخص می شود.

مقدار غذا

زباله های بیشتری در زهکشی ها در مکان های شلوغ تخلیه می شود. به همین دلیل است که زمان های شلوغ منجر به پمپاژ مکرر می شود. ناگفته نماند که در فصل شلوغ آب گرفتگی آشپزخانه تجاری و تجاری شما راحت نیست.

آیا چیز دیگری برای کار کردن چربی گیر پلی اتیلن لازم است؟

ورودی و خروجی چربی گیر پلی اتیلن اغلب با چربی، روغن و گریس (FOG) مسدود می شود اگر به اندازه کافی تخلیه نشود. در نتیجه زهکشی ها باید بیشتر تمیز شوند.

علاوه بر این، سایر زهکشی ها در سازمان شما به عنوان بخشی از نگهداری نیاز به تمیز کردن منظم دارند. فرکانس تحت تأثیر استفاده، عوامل دیگر، از جمله مقدار ریزش در لوله های فاضلاب است. لوله های فاضلاب باید حداقل یک بار در سال و در صورت لزوم بیشتر تمیز شوند تا بهترین اقدامات انجام شود.

قوانین معمول برای تجارت آشپزخانه رستوران شما و سایر آشپزخانه های تجاری

مسئولان اداره بهداشت و بهداشت محله اقدامات زیر را برای کاهش مشکلات ناشی از بوی بد ناشی از گرفتگی زهکشی ها و مشکلات سیستم فاضلاب توصیه می کنند:

- استفاده از افزودنی های بیولوژیکی و شوینده های سریع برای بهبود عملکرد سیستم

- استفاده از ارائه دهندگان خدمات برای چربی گیر و چربی گیر پلی اتیلن برای تمیز کردن روتین چربی گیر پلی اتیلن

- کاهش مقدار ذرات، روغن و گریس وارد شده به چربی گیر پلی اتیلن و چربی گیرها

-کاهش دمای فاضلاب برای بهبود عملکرد چربی گیر پلی اتیلن زباله ها باید در دمای پایین نگهداری شوند.

- اطمینان از اینکه جریان و حجم فاضلاب با ظرفیت طراحی چربی گیر مطابقت دارد.

- نصب تجهیزات پیش تصفیه کافی برای کاهش سطوح آلاینده در فاضلاب آشپزخانه های تجاری، آشپزخانه و غیره.

- خودداری از آب کردن غذاهای منجمد با آب جاری.

- با محدود کردن استفاده از آب ظرفشویی در شرایطی که بار کامل وجود دارد

بستن شیرها در زمانی که استفاده نمی شود یا زمانی که آب مورد نیاز نیست به کاهش ضایعات کمک می کند.

- بازیافت روغن پخت و پز استفاده شده به جای دور ریختن آن

- بشقاب ها و ظروف را با جدا کردن غذا از روی آنها قبل از شستن آنها تمیز کنید

چربی گیر قنادی

چربی گیر پلی اتیلن چه کاری انجام می دهند؟

تأسیسات بزرگ مانند مدارس، کافه تریاها، و رستوران ها ضایعات جامدات غذایی، به ویژه روغن و گریس را در اغلب موارد و در مقادیر بیشتر تولید می کنند. اگر مواد جامد مواد غذایی کنترل نشوند ممکن است در لوله های فاضلاب جمع شوند که منجر به مشکلاتی در سیستم فاضلاب می شود مانند:

بوهای نامطلوب

مسدود شدن لوله های فاضلاب و فاضلاب

نرخ جریان فاضلاب محدود

نصب تجهیزات تخصصی برای جلوگیری از بروز این مشکلات مهم است. ماده مورد بحث به عنوان یک چربی گیر پلی اتیلن شناخته می شود که گاهی اوقات به عنوان یک چربیگیر شناخته می شود.

شرکت ‌های بزرگ اغلب ملزم به قرار دادن چربی ‌گیر پلی اتیلن (که به عنوان چربیگیر نیز شناخته می‌ شوند) توسط بازرسان بهداشت در اموال خود قرار می‌گیرند.

به عنوان یک چربی ‌گیر پلی اتیلن چه عملکردی دارد؟

یک چربی گیر یا چربی گیر پلی اتیلن به ساده ترین عبارت با سرد کردن آب گرم یا داغ چرب کار می کند. یک چربی ‌گیر پلی اتیلن از آب برای جداسازی لایه های مختلف زباله پس از سرد شدن چربی، گریس و روغن (FOG) استفاده می کند.

آب سرد شده - منهای FOG - همچنان به سمت سیستم فاضلاب جریان می یابد در حالی که FOG که چگالی کمتری دارند و در سطح مخازن شناور هستند حذف می شوند.

چربیگیر پلی اتیلن سپس FOG را که روی سطح آب شناور می شوند، بگیرید. چربی گیر باید زمانی که سطح لجن به 25 درصد سطح مخزن رسید تخلیه شود تا استفاده از آن موفقیت آمیز باشد.

گرانش و زمان به شدت توسط تله های گرانشی یا غیرفعال بزرگتر برای جداسازی مه متکی هستند. با طولانی‌تر کردن زمان نگه ‌داری این چربی گیر غیرفعال ، لوله ‌های ایستاده، گیج‌ کننده‌ های داخلی و اندازه ‌های مخزن بالاتر، گرانش را قادر می‌ سازد تا جادویی خود را انجام دهد. در دوره های منظم، باید به دنبال کمک حرفه ای باشید.

یک جایگزین باید یک چربی گیر پلی اتیلن برای مدل های کوچکتر داخلی باشد. بافل های داخلی در تله های به کار رفته در رهگیر کانال گردش را گسترش می دهند و سرعت جریان را افزایش می دهند و به جداسازی فضا و زمان بیشتری می دهند.

فاضلاب ورودی به چربی گیر پلی اتیلن باید با مکانیسم‌ های کنترلی مدیریت شود که در این مرحله امکان اختلاط هوا را به منظور به حداکثر رساندن جداسازی FOG از پساب ‌ها فراهم می‌کند.

چه فرکانسی برای پمپاژ چربی گیر توصیه می شود؟

یک لایه ضخیم آب برای کارکرد صحیح گیره های چربی و گیرنده های چربی لازم است. برای انجام این کار توصیه می شود به محض اینکه لایه های چربی و مواد غذایی 25 درصد از حجم تله را اشغال کردند، چربی گیر پلی اتیلن را تخلیه کنید.

روش های تمیز کردن چربی گیر

اگر می‌خواهید مقدار FOG را کاهش دهید، باید از روش ‌های تمیز کردن چربی گیر پلی اتیلن صدا پیروی کنید. قبل از شستشو، ظروف باید خراشیده شوند. در نتیجه غذا و چربی کمتری (FOG) وارد فاضلاب می شود. در صورتی که مایعات پرچرب و روغن سرخ کن ها از زهکش ها خارج شوند، حتی زمانی که با آب مخلوط شوند، استفاده از بازیافت چربی افزایش می یابد.

چربی گیر فست فود

چه نوع غذایی

زباله ها هر چه چربی بیشتری در آن وجود داشته باشد باید بیشتر هل داده شوند. فرکانس بالاتر با ضایعات به شکل فراستینگ، سس، گوشت، سس سالاد، و روغن کره مشخص می شود.

مقدار غذا

زباله های بیشتری در زهکشی ها در مکان های شلوغ تخلیه می شود. به همین دلیل است که زمان های شلوغ منجر به پمپاژ مکرر می شود. ناگفته نماند که در فصل شلوغ آب گرفتگی آشپزخانه تجاری و تجاری شما راحت نیست.

آیا چیز دیگری برای کار کردن چربی گیر پلی اتیلن لازم است؟

ورودی و خروجی چربی گیر پلی اتیلن اغلب با چربی، روغن و گریس (FOG) مسدود می شود اگر به اندازه کافی تخلیه نشود. در نتیجه زهکشی ها باید بیشتر تمیز شوند.

علاوه بر این، سایر زهکشی ها در سازمان شما به عنوان بخشی از نگهداری نیاز به تمیز کردن منظم دارند. فرکانس تحت تأثیر استفاده، عوامل دیگر، از جمله مقدار ریزش در لوله های فاضلاب است. لوله های فاضلاب باید حداقل یک بار در سال و در صورت لزوم بیشتر تمیز شوند تا بهترین اقدامات انجام شود.

قوانین معمول برای تجارت آشپزخانه رستوران شما و سایر آشپزخانه های تجاری

مسئولان اداره بهداشت و بهداشت محله اقدامات زیر را برای کاهش مشکلات ناشی از بوی بد ناشی از گرفتگی زهکشی ها و مشکلات سیستم فاضلاب توصیه می کنند:

- استفاده از افزودنی های بیولوژیکی و شوینده های سریع برای بهبود عملکرد سیستم

- استفاده از ارائه دهندگان خدمات برای چربی گیر و چربی گیر پلی اتیلن برای تمیز کردن روتین چربی گیر پلی اتیلن

- کاهش مقدار ذرات، روغن و گریس وارد شده به چربی گیر پلی اتیلن و چربی گیرها

-کاهش دمای فاضلاب برای بهبود عملکرد چربی گیر پلی اتیلن زباله ها باید در دمای پایین نگهداری شوند.

- اطمینان از اینکه جریان و حجم فاضلاب با ظرفیت طراحی چربی گیر مطابقت دارد.

- نصب تجهیزات پیش تصفیه کافی برای کاهش سطوح آلاینده در فاضلاب آشپزخانه های تجاری، آشپزخانه و غیره.

- خودداری از آب کردن غذاهای منجمد با آب جاری.

- با محدود کردن استفاده از آب ظرفشویی در شرایطی که بار کامل وجود دارد

بستن شیرها در زمانی که استفاده نمی شود یا زمانی که آب مورد نیاز نیست به کاهش ضایعات کمک می کند.

- بازیافت روغن پخت و پز استفاده شده به جای دور ریختن آن

- بشقاب ها و ظروف را با جدا کردن غذا از روی آنها قبل از شستن آنها تمیز کنید

چربی گیر قنادی

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 2
  • بازدید سال : 28
  • بازدید کلی : 187
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی